Loading Laddar...
 

Utbildning

Inför
Innan du börjar övningsköra bör du skaffa giltig legitimation.

Du bör även se till att skaffa dig lämplig skyddsutrustning för mopedkörning.

Utbildning
På trafikskolan finns en undervisningsplan för moped klass II som är godkänd av Transportstyrelsen och i ditt bokpaket finns en översikt över denna som vi följer under din utbildning.

Den teoretiska utbildningen består av två teorilektioner. Vi använder oss av "Förarbeviset" med tillhörande arbetshäfte som ingår i inskrivningsavgiften.
På elevcentralen.se finns övningsprov som du använder till att kontrollera dina kunskaper och förbereda dig inför teoriprovet på Trafikverket. Frågorna uppdateras hela tiden allt eftersom Trafikverkets prov förändras vilket gör att du alltid har tillgång till färsk information hos oss.

Teoriprov
När du har genomgått din utbildning på trafikskolan, och körningen samt alla övningsprov är klara, är det dags att kontrollera dina kunskaper. Trafikskolan bokar prov åt dig när du är redo.

STR-ansluten
Vi är anslutna till branschorganisationen STR, Sveriges Trafikskolors Riksförbund, som bland annat verkar för en god trafikant- och förarutbildning. Det innebär en trygghet för dig som kund att anlita en STR-ansluten trafikskola, då STR ställer höga krav på sina medlemmar.

Vi följer STR:s reklamationspolicy som finns att hämta i receptionen eller på www.str.se.